Tyrkiatrening

Slik trente jeg på klubbsamling med Nydalens SK forrige uke, under Camp Trimtex i Tyrkia:

Tirsdag (reisedag): 1 O-teknikk 75 min

Onsdag: 1 O-teknikk 105 min 2 Rulleski 95 min

Torsdag: 1 O-løp mellomdistanse 37 min (A 152 max 173), økta totalt 75 min 2 O-teknikk 35 min

Fredag: 1 Rulleski 90 min 2 O-løp mellomdistanse 36 min (A 154 max 169), økta totalt 75 min

Lørdag: 1 Rulleski 90 min 2 O-løp mellomdistanse 39 min (A 149 max 165), økta totalt 80 min

Søndag: 1 O-løp sprint 13 min (A 152 max 160), økta totalt 60 min 2 Basseng 90 min

Mandag: 1 O-teknikk 120 min 2 Basseng 60 min

Sprint i Kemer søndag

Sprint i Kemer søndag

Totalt 17,5 timer, hvorav 10 timer løping. Jeg løp en økt per dag, med unntak av torsdag da jeg løp to for å få med meg et freak show av en sprint i ruinene av byen Olympos. Den var krevende nok i rolig tempo.

Det var morsomt å løpe i et for meg nytt land, og teknikken satt bra på de gode kartene. Vi var en bra gjeng fra Nydalen, med både gamle og nye helter. Klubben fulgte opplegget til Camp Trimtex i regi av brødrene Sondre og Eskil Sande Gullord, og det fungerte veldig fint.

Jeg trente 4 hardøkter, og det er like mange som jeg trente totalt mellom forrige sesong og avreise til Tyrkia. For min del er det ikke så farlig å trene lite hardt hvis jeg får opprettholdt mengden, men med unntak for en god januar har det ikke vært all verdens mengde å snakke om heller. Diverse sykdom, senest lungebetennelse de to første ukene av februar, har medført flere dårlige enn gode treningsuker etter forrige sesong. Nå håper jeg den trenden er snudd, etter en uke med mye ski før avreise til den varierte og gode uka i Tyrkia.

Det nærmeste vi kom strandliv

Det nærmeste vi kom strandliv

Jeg passerer snart 22 uker som gravid, og jentas termin er fastsatt til 12.juli. Magen er ikke noe problem å løpe med foreløpig. Jeg har som mål å holde meg frisk framover, slik at jeg kan trene godt og føle meg bedre enn jeg har gjort i litt for mange perioder de siste månedene.

Jeg lærte i forrige svangerskap å ta en uke av gangen, men må innrømme det ligger i bakhodet at det er 8 uker til Tiomila. Det hadde vært morsomt om kroppen var i stand til å bidra på Nydalens stafettlag der. Går det ikke, så går det ikke. Det viktigste for meg med dette målet er som for andre mål jeg setter meg: At det gir mye energi på veien fram. Det har det allerede gjort.

5 tanker om “Tyrkiatrening

 1. Knut W. Mathisen

  Jo mer jeg leser om deg eller av deg, jo mer imponert blir jeg! Håper du får avsluttet vårsesongen med en fin opplevelse med Nydalen på Tio, samt avsluttet høstsesongen på en like fin måte i Blodslitet og/eller Smålandskavlen!

  Svar
   1. Hausken

    Takk for det, Knut! Sees utover, for jeg blir nok å se på noen løp uansett som jeg kan løpe selv eller ikke.

 2. Hildegunn Prytz Djupdal

  Imponerende! Noen stusser sikkert på treningsmengde/intensitet ift graviditet, men jeg mener du er et godt forbilde ift å ufarliggjøre trening og idrett ved graviditet, samt at det viktigste er at man kan trene slik man har gjort før graviditeten. Samt at man må ta det litt som det kommer, og ikke kan planlegge for mye. Jeg venter også faktisk nr. 2 12.juli, og er hobbyorienteringsløper (på lavt nivå hehe). Veldig moro å følge bloggen din! 🙂

  Svar
  1. hausken2013 Innleggsforfatter

   Takk for hyggelig tilbakemelding! Godt å høre vi er enige om hva som er bra gravidtrening. Forrige gang ble jeg litt lei av alle blikk og spørsmål av typen «er det der egentlig så lurt og trygt?» Nå kan jeg i det minste slå i bordet med at jeg fødte et friskt barn på nesten 4 kg. Morsomt at vi har termin samme dag, og kanskje vi sees med 2 småtroll hver på løp en gang.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..